Ürünlerimiz

​Далин Шише Во Форма На Микрофон-Шампон За Коса И Тело Со Мирис На Јагода

Со шишето микрофон секоја бања се претвара во концерт

Дали сте подготвени да ја пронајдете ѕвездата во вашето дете? Серијата Далин идна ѕвезда е токму за вас. Зошто ѕвезда на иднината да не е вашето дете? Започни го првиот концерт со овој микрофон! Научете како да се забавувате и да се грижите за себе. Можете слободно да го користите Далин ѕвезда на иднината шампонот за коса и тело со уникатна миризба на јагода и формула без солзи, за коса и тело.


  • Мекоста е докажана со клиничките испитувања
  • Хипоалергеник
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум
  • Одговара на pH (пХ) вредностите на кожата
  • Со единствениот мирис, мирис на парфем
  • Не содржи алкохол, парабен, SLS, сапун и боја

Satın Al Annelere Öner :