Ürünlerimiz

​Далин Концентрат Омекнувач Со Мирис На сон во градината

Концентрат Омекнувач со пролетен мирис, 4 пати повеќе се задржува миризбата на алиштата

Докажана нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за вашето бебе и вашата чувствителна кожа. Благодарение на мирисот на цвеќиња од градините облеката на вашето бебе и вашата облека мирисаат долго време свежо. Со концентрираната структура за разлика од другите омекнувачи за алишта има 4 пати подолго дејство.  • Дерматолошки тестирано
  • Хипоалергеник
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум
  • Не содржи боја

Satın Al Annelere Öner :