Naši proizvodi

​Далин Цветна Бебешка Колонска Вода

Комбинација од зелено јаболко, јоргован и јасмин

Комбинацијата на јоргован, јасмин и зелено јаболко има посебен уникатен мирис. Обезбедува трајна свежина со специјалната формула која е идеална за вас и за вашето бебе. Со Далин бебешката колонска вода можете да уживате во неговата свежина во секое време.  Predlog za druge mame :