Naši proizvodi

​Далин Течен Детергент За Алишта

Со својата течна структура чисти без да остава остатоци

Благодарение на специјалната формула и течна структура, детергентот лесно се исплакнува од алиштата и не остава траги од детергентот што може да предизвикаат иритација на кожата. Детергентот ефикасно ги чисти дамките од млекото и храната.


  • Докажано со клинички тестови, можете да го користите на облеката на вашето бебе од првиот ден.
  • Хипоалергеник
  • погодна за рачно перење
  • Ризикот за алергија е доведен до минимум
  • Не содржи боја

  Predlog za druge mame :