Naši proizvodi

​Далин Сигурносни Чепкалки За Уво

Можете да ги користите безбедно со својот посебен дизајн за безбедност

Благодарение на посебниот дизајн за безбедност, нема целосно да навлезе во увото или носот. Можете слободно да го користите по бањање.


  • Изработено е од 100% чист памук
  • Екстра безбеден

  Predlog za druge mame :