Naši proizvodi

Далин Сапун во гранули

Природна формула посебно произведена за осетливата кожа

Таа е развиена специјално за вашето бебе и вашата чувствителна кожа со природна формула. Бебешката облека е чиста и мека, ја зачувува свежината на боите. Можете слободно да ја перете облеката на вашето бебе со сапунот од гранули Далин пред првата употреба. Далин сапунот од гранули не е синтетички детергент.


  • Докажано со клинички тестови, можете да го користите на облеката на вашето бебе од првиот ден.
  • Погоден е за машинско и рачно перење
  • Хипоалергеник
  • Изработен е од 100% природен сапун
  • Ризикот за алергија е доведен на минимум

  Predlog za druge mame :