Naši proizvodi

​Далин Прекривка За Преслекување

Секаде каде што ви е потребно за практична и хигиенска нега

Обезбедува хигиенска заштита за да можете безбедно да ја замените пелената на вашето бебе каде и да ви е потребно. Меката текстура е специјално развиена за чувствителната кожа на вашето бебе. Можете исто така да ја користите Далин прекривката под постелнината како заштитник на креветот. Новите дизајни на пиле ќе го забавуваат вашето бебе за време на преслекувањето.


  • Внатрешната текстура е мека
  • Подлогата има специјална структура да не пропушта течност.
  • Не содржи Phthalate (киселина)

  Predlog za druge mame :