Naši proizvodi

Далин Крема Против Осип

Најефикасна заштита и заздравување во случај на осип и црвенило

Докажаната нежна формула со клиничките тестови овозможува тројна заштита на осетливата бебешка кожа:

1. Овозможува бариери во кожата за да се спречи осипот
2. Ја заштитува кожата од црвенило
3. Обезбедува олеснување во зоната која имало осип-црвенило


  • Одговара на pH вредноста на кожата
  • Не содржи алкохол, парабени и боја

  Predlog za druge mame :