Naši proizvodi

​Далин Дејзи Бебешка Колонска Вода

Комбинација од бела ванила, цвет од ирис и портокал

Има уникатен мирис со бела ванила, цвет на ирис и портокал во комбинација. Обезбедува трајна свежина со специјалната формула која е идеална за вас и за вашето бебе. Со Далин бебешката колонска вода можете да уживате во неговата свежина во секое време.  Predlog za druge mame :