Produsele noastre

​Далин Вазелин

+ Дерматолошки тестирано - Не содржи боја

Ја заштитува кожата и ја зачувува влажноста на кожата и помага при обнова на кожата. Направена е со формула која го спречува сушењето на кожата. Докажаната нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за вашето бебе и вашата чувствителна кожа. Идеална е за употреба по секоја промена на пелените, ја штити кожата на бебето и спречува осип.


  • Дерматолошки тестирано
  • Не содржи боја

  Annelere Öner :