Produsele noastre

​Далин Спреј За Лесно Расчешлување

Специјално дизајнирана формула за коса која тешко се расчешлува

Нежната формула е посебно дизајнирана за коса која тешко се расчешлува. Овозможува лесно расчешлување на косата која е заплеткана и и дава мекост и сјај.  • Мекоста е докажана со клиничките испитувања
  • Хипоалергеник
  • Не содржи алкохол, парабен, SLS и сапун

  Annelere Öner :