Produsele noastre

​Далин Концентрат Омекнувач Со Мирис На Пролетна Приспивна Песна

Концентрат Омекнувач со пролетен мирис, 4 пати повеќе се задржува миризбата на алиштата

Докажана нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за вашето бебе и вашата чувствителна кожа. Омекнувачот ги прави меки вашите и бебешките алишта. Со концентрираната структура, можете да уживате во задоволството од мирисот на Далин што доаѓа од пролетни цвеќиња 4 пати подолго.


  • Дерматолошки тестирано.
  • Хипоалергеник
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум
  • Не содржи боја

  Annelere Öner :