Produsele noastre

​Далин Класични Миризливи Марамици

Мирис на далин и саќе текстурата обезбедува пријатно користење

Докажана нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за вашето бебе. Саќе структурата обезбедува нежно и практично чистење. Можете да го користите безбедно во секојдневната грижа на вашето бебе и можете да уживате во свежината на Далин мирисот.


  • Хипоалергеник
  • Одговара на pH вредностите на кожата
  • Не содржи алкохол, парабени и боја

  Annelere Öner :