Наши Производи

​Далин Влажни Марамчиња За Новороденчиња

Безбедно за користење со состав од 100% памук и чиста вода

Здравствените експерти препорачуваат памучни марамици и чиста вода за чистење на новороденчињата. Далин влажни марамчиња за новореденчиња содржат 100% памук и прочистена вода. Докажана нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за чувствителната кожа на новороденото бебе. Од првиот ден можете безбедно да ги користите за новороденото бебе и можете да уживате во чистотата на Далин.


  • Дерматолошки тестирано
  • Хипоалергеник
  • Одговара на pH вредноста на кожата
  • Ризикот за алергија е доведен на минимум
  • Не содржи алкохол, парабени, парфем и боја
  • Не содржи синтетички влакна
  • Не содржи SLS, SLES и сулфати

  Annelere Öner :