Наши Производи

Далин Сапун Пена-Мирис На Шумско Овошје

Пенастата форма го прави миењето позабавно

Дали сте подготвени да ја пронајдете ѕвездата во вашето дете? Серијата Далин идната ѕвезда е токму за вас. Зошто фудбалската ѕвезда на иднината да не е вашето дете? Ова нека биде првата награда како трофеј! Научете како да се забавувате и да се грижите за себе. Далин ѕвезда сапун пена со уникатна миризба и кремаста формула за миење раце и никогаш миењето на раце не било толку забавно и практично.


  • Дерматолошки тестирано
  • Мекоста е докажана со клиничките испитувања
  • Хипоалергеник
  • Одговара на pH вредностите на кожата
  • Со единствениот мирис, мирис на парфем
  • Не содржи алкохол, парабен, SLS, сапун и боја.
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум

  Annelere Öner :