Наши Производи

​Далин Мандарина Бебешка Колонска Вода

Комбинација од мандарина, бел амбер и гумбир

Комбинацијата е со мандарина, бел амбер и гумбир има посебен уникатен мирис. Обезбедува трајна свежина со специјалната формула која е идеална за вас и за вашето бебе. Со Далин бебешката колонска вода можете да уживате во неговата свежина во секое време.  Annelere Öner :