Наши Производи

Далин Класичен Бебешки Шампон

Специјално за вашето бебе со чиста формула и без солзи

Далин класичниот бебешки шампон со мирис од претходните генерации, со формула посебно развиена за вашето бебе и клинички докажана, чиста и нежна без солзи. Можете сигурно да го користите од првиот ден на кожата и косата на вашето бебе и да уживате во мирисот на Далин во бањата.


  • Одговара на pH вредноста на кожата
  • Со единствениот мирис и уникатен парфем.
  • Не содржи алкохол, парабени, SLS и сапун

  Annelere Öner :