Наши Производи

​Далин Класичен Бебешки Сапун

Клинички докажана посебна формула која е дизајнирана за вашето бебе

Докажана нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за вашето бебе. Можете да го користите безбедно секој ден, можете да уживате во мирисот на Далин.


  • Мекоста е докажана со клиничките испитувања
  • Хипоалергеник
  • Со единствениот мирис, мирис на парфем
  • Лесно се измива
  • Не содржи алкохол и парабени
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум

  Annelere Öner :