Наши Производи

​Далин Хигиенски Џебни Марамици

Чистота и хигиена во секој миг кога ви е потребно

Докажана нежна формула со клинички тестови е специјално развиена. Дава свежина на кожата, додека обезбедува безбедно чистење насекаде каде ви е потребна.


  • Хипоалергеник
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум
  • Одговара на pH вредностите на кожата
  • Не содржи алкохол, парабени и боја

  Annelere Öner :