Наши Производи

​Далин Бебешки Шампон За Лесно Расчешлување

Специјално дизајнирана формула за коса која тешко се расчешлува

Кремастата текстура на шампонот и овозможува на косата лесно разчешлување. Чистата формула докажана со клинички тестови е развиена посебно за вашето бебе без солзи. Можете сигурно да го користите од првиот ден на кожата и косата и да уживате во мирисот на Далин во бањата.  • Мекоста е докажана со клиничките испитувања
  • Хипоалергеник
  • Одговара на pH вредностите на кожата
  • Со единствениот мирис, мирис на парфем
  • Не содржи алкохол, парабен, SLS и сапун

  Annelere Öner :