Наши Производи

​Далин Ајс Блуе Бебешка Колонска Вода

Комбинација од бергамот, крин и корења од ревен

Комбинацијата е со бергамот, крин и корења од ревен има посебен уникатен мирис. Обезбедува трајна свежина со специјалната формула која е идеална за вас и за вашето бебе. Со Далин бебешката колонска вода можете да уживате во неговата свежина во секое време.  Annelere Öner :