Запознајте Ги Нашите Пилиња

Патникот

Здраво, јас сум Патникот!

Мојот живот е полн со активности

Патувања, музеите, театрите секогаш се мојата забава

Секој миг кој го минувам надвор, полн сум со радост

Танчарот

Здраво, јас сум Танчарот!

Музиката е моето средно име

Сакам да танцувам

Јас сум експерт за танцот во бањата

Дотеранко

Здраво, јас сум Дотеранко!

Многу сум чист! Секогаш мирисам преубаво

Најдобрите креации се кај мене секогаш

Уметникот

Здраво, јас сум Уметникот!

Направи расипи повторно изгради

Исечи залепи и обои

Во духот имам креативност

Заљубен сум во секој тип на уметност