Our Products

​Далин Влошки За Гради

Го апсорбира вишокот мајчино млеко и ги штити брадавиците од иритација

Го апсорбира вишокот мајчино млеко со суспендирани честички за да ги заштитити чувствителните брадавици од иритација. Надворешната површина е прилагодена да дише и меката внатрешна текстура помага да се задржи кожата сува. Со своите анти-лизгачки ремени и екстра-тенка анатомска структура, таа не е видлива под облеката, овозможувајќи ви да се опуштите за време на доењето.


  • Дерматолошки тестирано
  • Не содржи Phthalate (киселина).

  Share with mothers :