Our Products

​Далин лесно масло во спреј

Не остава траги на маснотија и ја навлажнува кожата

Далин Лесно масло во спреј, со посебната формула се нанесува на суво и влажно тело. Не остава траги на маснотии и ја навлажнува кожата. Докажаната нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за вашето бебе и вашата чувствителна кожа. Идеална е за бебешка масажа.


  • Хипоалергеник
  • Одговара на pH вредностите на кожата
  • Не содржи алкохол, парабени и боја

  Share with mothers :