Our Products

Далин класично Бебешко Масло За Тело

Обезбедува ефикасна хидратација дури и кај најсувата кожа

Докажаната нежна формула со клинички тестови е специјално развиена за вашето бебе и вашата чувствителна кожа. Ја задржува влажноста на кожата и го спречува постојаното сушење на кожата. Исто така длабоко ја чисти кожата на вашето бебе и го спречува формирањето на осип. Тој е идеално масло за после менување на пелени и чистење и за бебешка масажа.


Препорака: Кожата на новороденчињата брзо ја губи влажноста бидејќи функцијата за бариера сè уште не е целосно формирана. Можете да обезбедите ефикасна хидратација со попрскување бебешко масло во кадата за бањање или со нанесување на рака и се нанесува на кожата на вашето бебе. Исто така препорачуваме да се користи и за бебешка масажа.

  • Хипоалергеник
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум
  • Не содржи боја

  Share with mothers :