Our Products

​Далин Класични Џебни Марамици

Чистота и освежување во секој миг кога ви е потребно

Докажаната нежна формула со клинички тестови е специјално развиена. Дава свежина на кожата, додека обезбедува безбедно чистење насекаде каде ви е потребна.  • Дерматолошки тестирано
  • Хипоалергеник
  • Одговара на pH вредностите на кожата
  • Не содржи алкохол, парабени и боја
  • Ризикот за алергија го доведува на минимум

  Share with mothers :